Wat is Street Jump Warmond nu precies?

Street Jump Warmond is het grootste indoor trampoline park in Warmond en omgeving. Met 820m2, 30+ trampolines en 5 verschillende area’s biedt ons trampoline park jump plezier voor iedereen.

Jumpen..wat is dat? De naam zegt het al SPRING, spring van de ene naar de andere trampoline in een van de 5 verschillende trampoline area’s, daarnaast kun je over grote obstakels springen of zacht landen op de Big Airbag of in de schuimblokkenbak (foampit). Kom je springen bij Street Jump Warmond dan kan je ervoor kiezen om 1-, 1,5- of 2 uur te komen jumpen. Tijdens het jumpen ben je vrij om rond te springen door het gehele trampoline park (820m2).  

Waiver

Iedere jumper is verplicht om een waiver (aanprakelijkheidsformulier) in te vullen. Indien je nog geen 18 jaar bent, dient een volwassene dit (voor je) te doen. Dit kan je hier alvast doen.

Jump-Sokken

Kom je jumpen bij Street Jump Warmond? Dan is het wel verplicht om Jump-sokken te dragen, dit zijn speciale sokken met extra grip om het jumpen op de trampoline leuker en veiliger te maken. De sokken kunnen worden gewassen in de wasmachine en zijn de volgende keer weer te gebruiken, vergeet ze niet mee te nemen!

Onze jump-sokken kosten € 2,50 per paar en zijn te verkrijgen op de vestiging.

Jump-Sessie

De Jump-sessies bij Street Jump Warmond starten elk half uur en duren minimaal één uur. Wij adviseren 15 minuten voor de start van de Jump-sessie aanwezig te zijn zodat er genoeg tijd is om de toegangsbandjes om te doen, de Jump-sokken aan te trekken en instructie te krijgen. Want elke Jump-Sessie begint met instructie of het de eerste keer is of de 100ste keer dat maakt niet uit.

 

RESERVEER DIRECT
Wat is Streetjump?

Reserveren

Het is niet verplicht om te reserveren, maar het is de enige manier om te garanderen dat er ruimte is om op drukke dagen te komen jumpen. Ondanks dat het een groot trampoline park is kan het soms druk zijn en bestaat de kans dat je een half uur of een uur moet wachten. Om die reden raden we aan om online te reserveren. 

We raden je aan om een kwartier van tevoren aanwezig te zijn. Zo heb je genoeg tijd om je bandje en sokken te ontvangen, je om te kleden en instructies te krijgen.

Reserveer Direct

 

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT