Voor wie (niet)?

Jumpen bij Street Jump Warmond is bijna voor iedereen! Jumpen is echter wel een intensieve lichamelijke bezigheid. Het is dan ook niet toegestaan om te gaan jumpen met een medische conditie die kan leiden tot letsel bij jezelf of bij anderen. Ook tijdens de zwangerschap is dit niet toegestaan. Street Jump Warmond biedt professionele trampolines, die geschikt zijn voor personen tot 120 kilo.

Leeftijd

De minimale leeftijd voor het betreden van de trampolines tijdens onze Vrij Jump-sessies is 7 jaar. 

Mini-Jump

Nog geen 7 jaar? Kom dan naar Mini-Jump op woensdagmiddag, zaterdagochtend of zondagochtend. Mini-Jump

Eigen risico

Het is toegestaan een bril te dragen maar de kans bestaat dat deze beschadigd raakt tijdens het jumpen.

Het betreden en gebruik maken van de faciliteiten van ons gehele indoor trampoline park is geheel op eigen risico. Om het jumpen voor iedereen leuk en veilig te houden gelden er specifieke regels op het trampolineveld die ten alle tijden gevolgd moeten worden. Onze jump masters doen er alles aan om de veiligheid te waarborgen en dat deze trampoline regels worden nageleefd. Bekijk hier vast alle instructies & jump-regels

RESERVEER DIRECT
Bekijk hier vast alle instructies & jump-regels

Veiligheid

Veiligheid boven alles!

Bij Street Jump Warmond hechten we het hoogste belang aan jouw veiligheid. Jumpen bij indoor trampoline park Street Jump Warmond moet leuk en veilig zijn voor iedereen vandaar dat elke jumper voor de start van de jump-sessie instructie en uitleg krijgt, of het de eerste keer jumpen is of de honderdste keer dat maakt niet uit.

Het hele trampoline park voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, dit wordt ook jaarlijks gekeurd door een erkend keurinstituut.

Daarnaast doen onze jump-masters er alles aan om deze veiligheid te waarborgen, zij houden toezicht op het trampolineveld tijdens het jumpen om te zorgen dat iedereen plezierig en veilig kan springen. Zien zij iets gebeuren dat niet volgens de regels is? Dan zullen zij waarschuwen of ingrijpen.

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT